Nash: videoschermen in de winkels


01 maart 2016 | Berend Masselink

Nash Tackle gaat zijn producten in honderden winkels nog overzichtelijker maken door het plaatsen van informatieve videoschermen. Op deze schermen kunnen bezoekers zich beter oriënteren bij de aankoop van Terminal Tackle en andere kleinmaterialen.

 

Terminal Tackle

De videoschermen die het roemruchte karpermerk in de winkels zal laten plaatsen, zullen in de maand april operatief worden. Dankzij barcodes kunnen bezoekers de producten scannen en meteen inzicht krijgen in de werking van de producten en in de meeste gevallen ook een instructievideo over de toepassing en andere bijzonderheden kunnen bekijken.

 

Six figure investment

Nash heeft het over een ‘six figure investment’ en wil daarmee zeggen dat de financiële input een getal met zes cijfers betreft. Maar het is de investering waard, volgens Alan Blair van Nash, die zowel bezoekers van de winkels als de winkelier zelf ziet profiteren van de toepassingen van de videoschermen. “Jammer dat we dit pas in 2016 kunnen invoeren,” aldus Blair, “want toen ik zelf met karpervissen begon, had ik me geen betere starthulp kunnen wensen dan zo’n instructief videoscherm.” Blair denkt dat de gevorderde karpervissers dit systeem misschien minder hard nodig hebben, en ook wat sneller de winkel in- en uitlopen voor hun aankopen, maar dat er erg veel recreatieve of beginnende karpervissers zijn die van dit systeem kunnen profiteren omdat ze niet altijd de winkelier om informatie willen of durven vragen.

 

Nash Tackle

Achter de ‘schermen’ is men bij Nash  twaalf maanden bezig geweest om het systeem te testen en om video’s te maken. De gesproken teksten erbij, zowel voor Engeland als Europa, zijn minimaal gehouden om de beelden voor zich te laten spreken. Een extra reden voor deze stap is de maatregel vanuit de EU om de informatie op de producten te reguleren. Ook een reden is dat veel outlets of winkeliers geen specialistische karpervissers hebben onder het personeel om advies te geven.

 

Nash gelooft heilig in dit systeem. “Voor het eerst in 30 jaar tijd kunnen we bij elk product nu gedetailleerde informatie geven voor elke karpervisser,” zo meldt Matt Downing van Nash Tackle. En dat brengt volgens hem alleen maar meer karper in de landingsnetten…

 

Meer informatie: www.nashtackle.co.uk

 

Nash: videoschermen in de winkels 2


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.