Blogger


Roy Alofs

Karpervisser

Achterhoek | Nederland

Over deze blogger:

In Dé Karperwereld is Roy Alofs een regelmatig terugkerende auteur. Er verscheen zelfs eerder een interview met hem in ons magazine en ook sierde hij al eens de cover. Alofs is een visser die steevast gaat voor het avontuur en soms bijna onmogelijke vissituaties. Dat je daar een tikkeltje eigenwijs voor moet ga je in zijn komende blogs zeker ontdekken… En dat deze toffe Achterhoeker bovendien over een heus zesde visserszintuig beschikt al helemaal!

Blog overzicht Roy Alofs

Mijn goede vriend Mario Gijbels probeerde mij al een tijdje te overtuigen van de vangkracht van zijn nieuwe Dictator bol uit het gamma van Dreambaits. Zoals altijd ben ik niet snel overtuigd. Ik wil het eerst immers zelf ervaren. Theorieën zeggen mij niet zoveel, het moet altijd samengaan met keiharde feiten.De winter laat nu zien wat hij in petto heeft. Nachten met min 8 graden Celsius en een dagtemperatuur die niet boven de nullijn uitkomt. Koning Winter; heersend als hij kan zijn, ik kan nu als visser enkel nog maar buigen. Afgelopen weken heeft de winter zich inmiddels stevig genesteld. Het weerbeeld was- en is- nogal wisselvallig te noemen. Net zoals het weerbeeld, waren ook mijn resultaten wisselvallig.Koning Winter staat te trappelen voor de deur. Dit betekent voor mij dat de laarzen inmiddels zijn voorzien van warme voeringen. De thermokleding is van zolder gehaald en de snert staat startklaar voor de eerste echte winterse uurtjes aan de waterkant.


Mijn eerste blog gebruik ik even als een korte introductie met wat foto’s. Een blog lijkt me een uitermate geschikt platform om onze hobby met elkaar te delen.