Vloggers


Franklin Broeckx

Allround (karper)visser

 

Vlog overzicht

Deze dag gaan Kevin en Franklin al vroeg op pad tijdens hun vistrip in Spanje… De Spaanse Ebro staat bekend om de grote populatie aan schubkarpers, waarbij het gemiddelde gewicht zo rond de 20 pond ligt. Er zwemmen echter ook heuse uitschieters tussen en daarvan zie je er twee terug in deze smartphonedump short movie.Spanje vormt voor menig Belg en Nederlander het vakantieoord bij uitstek, maar het land is bij veel hengelsporters ook zeer in trek als sportvisparadijs! Zo trokken Franklin Broeckx en zijn vismaat Kevin Sleutjes eerder deze maand naar de vermaarde Spaanse Ebro.Voor een interview in Dé Karperwereld 112 ging Franklin op pad met Gio Vanhooren. De oprichter van Monkey Climber magazine ving tijdens het interview een indrukwekkende reeks decembervissen. Die zie je alvast terug in deze korte clip.'Got the big one!' In deze short movie is het goed raak voor Franklin! Tijdens een trip met zijn karpermaat Kev vangt hij een aantal vissen, waaronder een spiegelkarper van formaat...


‘De tijd zal het leren’, dat is de naam van een passerende boot in het kanaal waaraan Franklin Broeckx zit te vissen.Door de wind dansend aluminiumfolie als waker, fluitende vogels en een onverwachte regenbui. Sportvisser Franklin Broeckx neemt je in deze korte clips mee tijdens zijn karpervisserij.Vissen doe je voor de ontspanning en dat is wat Franklin Broeckx graag wil laten zien in zijn korte smartphoneclips zonder spraak.


Marc Hoeben staat in de roofvisscene met name bekend als een echte baarsspecialist... Hij is echter van veel meer markten thuis dan alleen dat. Tijdens 'het gesloten (roofvis)seizoen' ging hij met Franklin Broeckx op pad om old school te struinen op karper.


Afgelopen septembermaand (2016) vond er in alle stilte een bijzondere vangst plaats in België. Ronny Geens wist namelijk in één nacht tijd twee zestigponders te vangen. Twee populaire spiegelkarpers ('The Real Thing' en 'Play') zagen binnen de kortste keren Geens' onthakingsmat. Een goede reden voor Franklin Broeckx van Dé Karperwereld om een interview af te nemen.Zet je geluid aan als je van oude ratelende ABU Cardinals houdt… Ondertussen zie je hoe Franklin Broeckx in deze zeer korte smartphoneclip tijdens een struintocht zijn Wout van Leeuwen Reflex Armalite hoepelrond trekt op een hard vechtende vis.Franklin Broeckx neemt je in deze zeer korte smartphoneclips mee tijdens zijn visserij. Met of zonder vismaat, met of zonder vangst, het genieten staat voorop.Franklin Broeckx neemt je in deze zeer korte smartphoneclips mee tijdens zijn visserij. Met of zonder vismaat, met of zonder vangst, het genieten staat voorop. Dit keer de vangsten tijdens een kille karpersessie in ons eigen polderland.


Franklin Broeckx neemt je in deze zeer korte smartphoneclips mee tijdens zijn visserij. Met of zonder vismaat, met of zonder vangst, het genieten staat voorop. Dit keer een kille karpersessie in ons eigen polderland.